Championin vilkkukuvat

 

Tämä sivu sisältää kuvat, puutteet Championin 60-luvulla jukaisemista viilkkukuvasarjoista. Pieniä ja hankalia ovat, leveydeltään 1,8 cm ja korkeudeltaan 1,6 cm. Piirrettyjä sarjoja julkaistiin kahdenlaisia, toisissa taustapuolen alalaidassa pelkästään "REFLEXA Nürnberg - Germany" -teksti, toisessä tämän lisäksi CHAMPION PURKKA. Erikseen vielä ovat filmitähti-vilkkukuvat, joiden lukumäärä ei ole tiedossa.

 

 


Puuttuvat vilkkukuvat

Tässä minulta puuttuvien vilkkukuvien lista. Huomaa, että tarkkaa tietoa Suomessa Championin julkaisemista REFLEXA-taustaisten vilkkukuvien määrästä ei ole, joten jos omassa kokoelmassasi on sellainen vilkku, jota minulla ei ole, niin ilmoittelethan!

 

Minulta puuttuu ainakin seuraavat vilkkukuvat:

 

       
             
 

Huom! Allaolevista yhdeksästä vilkkukuvasta minulla ei ole tietoa, ovatko nämä olleet Suomessa julkaistuja. Ovat nimen omaan niitä, joissa taustapuolella ainoastaan tuo REFLEXA-litania. Ebayssä näitä näkee neuloihin kiinntettynä ja kaikenlaisina koruina. Jos näitä sattuu löytymään molemmilta puolilta ok-kuntoisina, niin sellaiset kiinnostavat. Risat eivät kiinnosta.

 
   
     

Kokoelmassani olevat vilkkukuvat

  REFLEXA -taustaiset vilkkukuvat ovat näistä kahdesta taustaversiosta hankalampia, en tiedä miksi. Tarkkaa tietoa sarjan erilaisten vilkkujen lukumäärästä ei ole. Yllä kuitenkin mallikuvat minulta puuttuvista ja alla kokoelmassani olevat ihanuudet. Ideana tietenkin se, että jos sinulla on vilkkukuva, jota ei alempaa löydy, se puuttuu minulta. Jos sellainen on vieläpä sinulla vaihturina, niin tarjoa välittömästi!
           

 

 

  Näitä CHAMPION PURKKA -taustalla varustettuja vilkkukuvia on sarjassa 36 erilaista. Tämä sarja onnekkaassti tullut täyteen. Alla listattuna sarjan vilkut.