Purkkakorttipuutteeni ja sarjojen esittely mallikuvineenPurkkakääreiden puuteluetteloMuiden kylkiäisten puutelistat ja sarjojen esittelytKeräilysarjojen puutelistatJos jotain tapahtuu, niin ilmoittelen siitä täälläEri sarjojen esittelyjäMinulle hyödyllisten linkkien listausKorttien kuntoluokitus, vaihto- ja myyntipisteYhteystietoniPalaa takaisin lähtöruutuun
       
       
       

Alla on aiheittain lajiteltuna muutamia keräilyä sivuavia Internet-linkkejä. jotka minä olen huomannut hyödyllisiksi tai riemastuttaviksi. Tyrkyllä nettihuutokauppoja, purkkasarjojen ja julkaisijoiden esittelyjä, muiden aihekeräilijöiden sivustoja sekä blogeja.

Jos sinä tiedät aihetta hipovan hyvän sivuston, niin lähetäthän linkkiä. Muiden purkka- tms. kylkiäispuutelistauksiin en kuitenkaan linkittele.

         

NETTIHUUTOKAUPAT

Alla olevien linkkien kautta pääset pomppaamaan eri nettihuutokauppoihin. Jokaisessa sivustossa on tietenkiin erikseen Haku-toiminto, jonka avulla voit saada osumien määrän hieman inhimillisemmäksi.

 

 
 

HUUTO.NET / muut keräilykortit

Linkki suoraan Huuto.netin Muut keräilykortit -osastoon .

     
 

eBay / trading cards

Jenkki-eBayn keräilykortti-osastolle

     
  eBay UK / confictionary and gum cards

Tästä englannin eBayhin purkkakorttiosastolle

  eBay DU / kaugummi

Tästä saksalaiseen eBayhin, purkkapuolelle.


PURKASARJOIHIN LIITTYVIÄ LINKKEJÄ

 

     
 

TOHAN.DK

Tanskalainen kylkiäis- tms. keräilyyn keskittyvä sivu. Täältä löytyy muun muassa melko laaja Dandyn purkkasarjojen esittelyosuus. Linkki kannattaa tutkia muutenkin tosi tarkkaan, sivusto on mainio näyteikkuna menneistä keräily- ja kylkiäissarjoista. Täältä löytyy myös Dunkinin Asterix-figuurit mallikivuneen, puutelistoineen ja mainoksineen.

     
 

THEWRAPPER.TRIPOD.COM

Ihan mielenkiintoisia korttikeräilyyn liittyviä artikkeleita. Penkomalla löydät muun muassa listan A&BC:n julkaisemista sarjoista.

     
 

TRADING-CARDS.ORG

Täällä on mammuttilista erilaisista keräilykorttisarjoista, joistain on erillinen esittelykin.

 

BUBBLEGUM-CARDS.COM

Täältä löytyy skannauksia noin kuudestakymmenestä purukumikuvasarjasta.


MUITA SUOMALAISIA AIHEKERÄILYSIVUSTOJA

 

     
 

PERUNAMAA

Täältä löytyy listauksia Suomessa julkaistuista sarjakuvista. Sisälläni kytee pieni vimma suomenkielisiin supersankarisarjakuvalehtiin. Sen verran niitä on jo kertynyt, että olen huomannut niiden vievän aika lailla tilaa. Toivotaan siis, että intoni laantuu.

     
 

ELITISTIFOORUMI

80- ja 90-luvut menivät minulla elokuvakeräilyn parissa. Yhden elokuvakatselun päivävauhdilla on menty jo kolmekymmentä vuotta. VHS-kasettia löytyy yli neljänkymmenen hyllymetrin verran eli hallussani on noin tuhannen Suomessa julkaistun kauhu- ja Sci-fi -VHS-originaalin kokoelma. Vajaa kaksikymmentä nimikettä puuttuu edelleen, mutta en ole kovin raivokkaasti niitä etsinyt. Varmasti jossaan vaiheessa teen näistä palikoista oman sivun puutelistoineen, kuvineen sun muineen. Joka tapauksessa tässä foorumissa näistä edelleen puhutaan.

     

BLOGIT

 

     
  (kesken)      

MUITA LINKKEJÄ

 

     
 

NORMAN SAUNDERS

Norman Saunders oli amerikkalainen, erittäin tuottelias kuvittaja. Lehtien artikkeli- ja kansikuvituksen lisäksi syntyi monen hienon sarjan verran purkkakorttikuvitustakin.

     
 

LEOPOLDS ANTIKVARIAT

Täältä tukhomalaisen antikvariaatin sivustolta löytyy mallikuvaa ja selvitystä ruotsalaisista keräilykuvasarjoista.